Autovrije Zondag op 21 september 2024

Ontdek Brussel tijdens Autoloze Zondag: 21 september 2024

Verblijf je op 21 september 2024 in The Scott Hotel? Dan staat je een onvergetelijke ervaring te wachten! Brussel viert namelijk Autoloze Zondag, wat een unieke kans biedt om de stad in een rustige, milieuvriendelijke sfeer te verkennen.

Van 9:30 uur tot 19:00 uur zullen de straten van de stad gesloten zijn voor regulier verkeer, waardoor voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer vrij spel hebben. Dit bijzondere evenement bevordert niet alleen duurzaamheid, maar biedt ook inwoners en bezoekers de kans om Brussel op een langzamer, meer ontspannen tempo te beleven. Of je nu een fervent fietser bent, een recreatieve wandelaar of gewoon van het idee houdt van een autovrije stad, deze dag is perfect om het beste van Brussel in je op te nemen.

The Scott Hotel, ideaal gelegen in het hart van de stad, is de perfecte uitvalsbasis voor je autoloze avontuur. Stap het hotel uit en begin meteen met verkennen! Dwaal door de geplaveide straten, bewonder de prachtige architectuur, of ontspan in een van de pittoreske parken van Brussel, zoals het Parc de Bruxelles of het Bois de la Cambre. De straten zullen bruisen van energie, met openluchtconcerten, straatoptredens en pop-upmarkten die lokale gerechten, ambachten en cultuur presenteren. Mis iconische bezienswaardigheden zoals de Grote Markt of het Atomium niet, nu omgeven door een rustige, autovrije sfeer.

Autoloze Zondag is ook gezinsvriendelijk. Of je nu fietst met de kinderen of geniet van een picknick in een van de vele groene ruimten van Brussel, het is een dag om de stad veilig en comfortabel te beleven. Bovendien is het openbaar vervoer de hele dag gratis, zodat je gemakkelijk van het ene deel van de stad naar het andere kunt reizen.

Mis dit fantastische evenement niet. Boek vandaag nog je kamer in The Scott Hotel en ervaar Brussel als nooit tevoren, op een dag waarop de stad echt tot leven komt—zonder auto’s.



Language